Συλλυπητήριο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης Δημήτριο Δαϊρούση

Μετά την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Δημήτρη Δαϊρούση , ο οποίος ήταν μάχιμος φαρμακοποιός και παρέμεινε στις επάλξεις από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, αλλά νικήθηκε από τον κορωνοϊό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με ομόφωνη απόφασή του :

–Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του ΔΣ του ΠΦΣ στην οικογένεια του εκλιπόντος.

–Θα καταθέσει στη μνήμη του , αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπική οργάνωση , την οποία θα μας υποδείξει η οικογένειά του.

–Θα δημοσιεύσει την παρούσα στην ιστοσελίδα του ΠΦΣ και στον τοπικό τύπο του Νομού Κοζάνης.

Ο Δημήτρης Δαϊρούσης είχε πλούσια συνδικαλιστική και συνεταιριστική δράση υπηρετώντας τους Φαρμακοποιούς με εργατικότητα και συνέπεια από τις θέσεις του προέδρου του Φ.Σ. Κοζάνης, προέδρου του ΣΥΦΑ Δυτικής Μακεδονίας μέχρι σήμερα αλλά και επί σειρά ετών ως Γενικός Γραμματέας και Ταμίας της Ο.Σ.Φ.Ε.

Παράλληλα είχε αναπτύξει κοινωνική δράση μετέχοντας και στηρίζοντας ενεργά και ανιδιοτελώς το έργο των «Φαρμακοποιών του κόσμου».

Ο θάνατός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον Φαρμακευτικό Κλάδο.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

Καλό του ταξίδι!

Για το ΔΣ του ΠΦΣ

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Βαλτάς           Σεραφείμ Ζήκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.