Κοζάνη: Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Δημήτρη Δαϊρούση



Με θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και οι ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ αποχαιρετούμε τον Πρόεδρό μας ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΑΪΡΟΥΣΗ που έφυγε πάνω στο καθήκον, μαχόμενος μέχρι τέλους για την φροντίδα και την υγεία των ασθενών του.

Άνθρωπος που έζησε μια ζωή με ενεργή συμμετοχή στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, μια εμβληματική μορφή με ήθος και αρχές που στάθηκε σε όλους μας πατέρας, φίλος, αδελφός και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην κοινωνία.

Υπήρξε επί πολλά χρόνια δραστήριο στέλεχος του κλάδου, τόσο στον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο όσο και στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο καθώς και επίσης στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος και στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Δυτικής Μακεδονίας.

Η Φαρμακευτική οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης


Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του πρόεδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης Δημητρίου Δαιρούση αποφάσισε:

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
Να δημοσιευτεί το παρόν στον τύπο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΕΒΕΚΙΔΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΑΝΩ ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπητού φίλου και συμπατριώτη Δημήτρη Δαϊρούση. Όλοι θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη, την αξιοσύνη και την προσφορά του στην κοινωνία μας. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.


Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Με την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Δαϊρούση, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος εκφράζει τη συγκίνηση και οδύνη του για την αδόκητη απώλεια ενός αξιόλογου συνανθρώπου μας, πληθωρικού, δοτικού, μαχητικού συμπολίτη και Προέδρου του Συλλόγου Φαρμακοποιών της Κοζάνης.

Αληθινός μας φίλος, τον βρίσκαμε πάντα δίπλα, σταθερό υποστηρικτή των πολιτιστικών και κοινωνικών μας δράσεων.

Θερμά συλλυπητήρια στις αγαπημένες του αδελφές, τις οποίες ειλικρινά και

βαθιά συμπονούμε.

Σαν ελάχιστο δείγμα τιμής, στη σημαντική αυτή απώλεια, ο Σύλλογος θα δώσει το  όνομα του στην κοινωνική δράση των επόμενων ημερών.

Συνάνθρωπε μας Δημήτρη Δαϊρούση, θα βρεθούμε νοερά στη λιτή, λόγω συνθηκών, ταφή σου και θα ευχηθούμε σε τόπους φωτεινούς και γαλήνιους να αναπαύεται αιώνια η ψυχή σου.

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.