Και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο στα ΓρεβενάΔωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), θα πραγματοποιήσει και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην πόλη των Γρεβενών από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα σε συνέχεια της σημερινής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε.

Η διενέργεια των τεστ θα γίνεται και πάλι έξω από το Δημαρχείο Γρεβενών επί της οδού Ταλιαδούρη όπου η λήψη των δειγμάτων θα πραγματοποιείται εντός του οχήματος στο οποίο δεν πρέπει να επιβαίνουν πάνω από δύο άτομα εκτός εάν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας.

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό. Επίσης οι πολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ.

Σημειώνεται ότι η ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.