Συγχαρητήριο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για τη χορήγηση υποτροφιών από το Κληροδότημα “Μανούση” στους μαθητές των σχολείων της Σιάτιστας



Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου” συγχαίρει θερμά τον Δήμαρχο Βοΐου αλλά και το σύνολο των Δημοτικών Υπηρεσιών και Συντελεστών για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών τους και τη χορήγηση των υποτροφιών από το Κληροδότημα “Μανούση” στους μαθητές των σχολείων της Σιάτιστας. Μέσα από τις προσπάθειες αυτές αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ιδεώδες της ευποιΐας που έδινε ώθηση στους ευεργέτες να διαθέσουν τον πλούτο τους για να στολίσουν το πνεύμα των νέων της Σιάτιστας και να τους δώσουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν και να μεγαλουργήσουν στις επιστήμες και τις τέχνες.

Τέλος συγχαίρει και τους παλιούς του μαθητές Δάρδα Αθανάσιο του Αναστασίου και Δάρδα Μηνά του Αναστασίου, οι οποίοι έλαβαν τη χρηματική επιβράβευση από το συγκεκριμένο κληροδότημα και τους εύχεται υγεία και πάντα να διακρίνονται και να τιμούν με αυτό τον τρόπο τον τόπο τους, τους γονείς τους και το σχολείο από το οποίο αποφοίτησαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.