Περιφερειακή Αρχή: «Για ακόμα μια φορά οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις συμπλέουν στην παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας και τη δημιουργία εντυπώσεων»



Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι για ακόμα μια φορά οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις της κα. Ζεμπιλιάδου και του κ. Καρυπίδη συμπλέουν στην παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας και τη δημιουργία εντυπώσεων. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να μην τους το επιτρέψουμε άλλο.

Παρόλο που ο Περιφερειάρχης δέχτηκε το θέμα της απολιγνιτοποίησης και του ΣΔΑΜ, μετά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, να εισαχθεί σε συζήτηση εκτάκτως ως σημαντικό, όπως προτάθηκε από την κα. Ζεμπιλιάδου, αυτό δε κατέστη δυνατόν με ευθύνη της ίδιας και του κ. Καρυπίδη.

Προτίμησαν παρά τη δέσμευση του Περιφερειάρχη για συζήτηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης αμέσως μετά από τα δυο θέματα της ημερήσιας διάταξης, τονίζοντας τους μάλιστα ότι το θέμα θα συνεχίσει να μας απασχολεί και σε επόμενα Περιφερειακά Συμβούλια οι παρατάξεις της κα. Ζεμπιλιάδου και του κ. Καρυπίδη προτίμησαν για τη δημιουργία εντυπώσεων να αποχωρήσουν.

Επειδή πιστεύουμε ότι το θέμα δίκαιης μετάβασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι πεδίο πρόσκαιρου εντυπωσιασμού και φυγομαχίας, αποφασίσαμε να αναβληθεί η συζήτηση του και να πραγματοποιηθεί αύριο σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με κύριο και μοναδικό θέμα .

Περιμένουμε και καλούμε τις παρατάξεις που σήμερα αποχώρησαν σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο στο μέτωπο των εξελίξεων που θα καταλήγει σε σύνθεση απόψεων και προτάσεων για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.