Τοπικός Σύμβουλος Πλατανορεύματος Γ. Λαγογιάννης: «Η Ιστορία ενός τόπου ανήκει στους γράφοντες και όχι στους υπογράφοντες»

Την 27η Οκτωβρίου 2014 η κοινότητα, με προσωπική μου πρωτοβουλία, σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή, τίμησε όλους τους προέδρους, κοινοτικά συμβούλια και υπαλλήλους που υπηρέτησαν την κοινότητα από ιδρύσεώς της- εν έτει 1919 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010- προσφέροντας ένα μικρό συμβολικό αναμνηστικό.

Την 26η Μαρτίου του 2017 είχαμε την τιμή να επισκεφθεί το κοινοτικό μας κατάστημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος. Ξεναγήθηκε στο κτήριο και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα καθημερινά προβλήματα της κοινότητας.

Κατόπιν των παραπάνω έκρινα σκόπιμο να τοποθετήσω στον προθάλαμο του κοινοτικού καταστήματος δύο κορνίζες για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Δυστυχώς όμως, διαπίστωσα ότι αφαιρέθησαν. Προσωπικά δε με ενοχλεί, γιατί προτιμώ το αποτύπωμα να βρίσκεται στις καρδιές των συγχωριανών μου, παρά σε ξύλινες και μαρμάρινες πλάκες.

Να υπενθυμίσω απλά σε κάποιους ότι η Ιστορία ενός τόπου ανήκει στους γράφοντες και όχι στους υπογράφοντες. Για τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα της κοινότητας η απάντηση θα δοθεί στην ώρα τους.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ,
ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.