“Η γνώση σώζει ζωές”: Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών από το Δήμο Καστοριάς

Με τίτλο “Η γνώση σώζει ζωές”, o Δήμος Καστοριάς, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, σε συνεργασία με τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.), διοργανώνει διαδικτυακό (λόγω covid) εκπαιδευτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών.

Στο εξαιρετικά χρήσιμο αυτό σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, ώρα 11:00 – 13:30, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις βασικές “πρώτες βοήθειες” και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) λαμβάνοντας και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Η φόρμα συμμετοχής υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο:
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών –ΚΑΡΠΑ (google.com)


Σημαντική ενημέρωση για το Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών από το Δήμο Καστοριάς

Λόγω της πολύ μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 200, η φόρμα συμμετοχής έχει απενεργοποιηθεί και το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου σε δύο διαδικτυακές συνεδρίες. Η πρώτη θα διεξαχθεί κανονικά 11:00 – 13:30 με 100 συμμετέχοντες και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δεύτερη με τους επόμενους 100. 

Γνωστοποιείται επίσης από τους διοργανωτές, ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης, πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου για την Καστοριά, ενώ παράλληλα ευχαριστούν θερμά το κοινό για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, ζητώντας ταυτόχρονα και την κατανόηση από αυτούς που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο σε αυτή τη φάση. 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

τηλέφωνο: 2467021026, e-mail: vetablaxin@yahoo.gr
Αρμόδια υπάλληλος: Ελισάβετ Μπλαχάβα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.