Σε ετοιμότητα ο Δήμος Κοζάνης ενόψει της χειμερινής περιόδου – Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας



Με τηλεδιάσκεψη συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, για την πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων (πλημμύρες,χιονοπτώσεις,παγετός) ενόψει χειμερινής περιόδου 2020-2021.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο αναπληρωτής δημάρχου Κώστας Κυριακίδης, ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, του Στρατού, του Δασαρχείου, καθώς και εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής. Επίσης το «παρών» έδωσαν στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Ο κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, ενώ επεσήμανε τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις προτάσεις τους αναφορικά με τον βέλτιστο συντονισμό αντιμετώπισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων, ενώ εξέφρασαν τη διάθεσή τους για μία αγαστή συνεργασία, στοχεύοντας στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.