Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα: Κλείνουν τα χερσαία σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή – Αυστηρότεροι έλεγχοι για μετακινήσεις και εργασία



Σε κλείσιμο των χερσαίων συνόρων στην Κρυσταλλοπηγή και εντατικοποίηση των ελέχων στη Βόρεια Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ανοιχτά μένουν τα σύνορα της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα, ενώ η Νυμφαία παραμένει ανοιχτή μόνο για τα φορτηγά.

Όσοι εισέρχονται στη χώρα εκτός από την επίδειξη αρνητικού PCR, θα υποβάλλονται και σε Rapid test από τα αρμόδια κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Δεδομένου ότι ο δείκτης θετικότητας στη Βόρεια Ελλάδα παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα παρά το lockdown, γεγονός που σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, δείχνουν χαλάρωση στη συμπεριφορά των πολιτών, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι τόσο στις μετακινήσεις όσο και στους χώρους εργασίας.

Πηγή: skai.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα: Κλείνουν τα χερσαία σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή – Αυστηρότεροι έλεγχοι για μετακινήσεις και εργασία

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΣΑ ΧΑΛΑΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΩΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ,ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΙΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.