Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Erasmus+/Erasmus 2021-2027: Σχολική Εκπαίδευση» από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας



Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Erasmus+/Erasmus 2021-2027: Σχολική Εκπαίδευση». Στην τηλεσυνάντηση συμμετείχαν στελέχη των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας. Το θέμα της ενημέρωσης παρουσίασε η Ευαγγελία Τριανταφύλλου, υπάλληλος της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας, προωθήτρια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δημήτριο Τζήμα.

Στην αρχή της συνάντησης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν γενικά για τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ που σχετίζονται με τη σχολική εκπαίδευση. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες πληροφορίες (στόχοι, συμμετέχοντες, επιλέξιμες δαπάνες) αναφορικά με τις Βασικές Δράσεις 1 και 2 (Key Action 1 & 2). Επίσης, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής (εγγραφή οργανισμού, αξιοποίηση χρήσιμων ιστοσελίδων) και τους πιθανούς τρόπους εύρεσης εταίρων. Τέλος, ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία απαντήθηκαν ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων που θα υλοποιηθούν με πρωτοβουλία της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών φορέων της περιοχής για τη συμμετοχή τους στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Δ/θμιας
Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας

3 σχόλια στο άρθρο “Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Erasmus+/Erasmus 2021-2027: Σχολική Εκπαίδευση» από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

  1. Βεγγος: ξέρεις απο βεσπα;(webex;)

    - Edit

    Απαντήστε

    Τι κολλαει πιο ευκολα;ο κορωναιος;η το webex;
    Σας ξεφυγε!
    Και στην υγεια και στα σχολεια !

    1. Μαθημα εξω απο καφενειο!χειμωνιατικα!

      - Edit

      Απαντήστε

      Παιδια κανουν μαθηματα εξω απο τα καφενεια με μπουφαν λογω χειμωνα!
      Τραγικη ειρωνεια!τα καφενεια ειναι κλειστα,λογω κορονοιου!
      Ευτυχως ο καφετζης εχει δυο υπολογιστες!
      Στο κρυο τα παιδια με μπουφαν!
      Αιδως α(χ)ριστοι της νεας δημοκρατιας!
      Διαλυσατε το κρατος!
      Ουτε σε Ουγκαντα να ηταν μαθητες!
      Αχ! Βρε κουλη!αχ! Βρε τουβλεως!
      Μηπως πηγατε σε ελληνικο σχολειο;
      Λιθοι ,πλινθοι,κεραμοι,ατακτως ερριμμενα!
      Αλλο καλετζ απο Ι.Ε.Κ και αλλο ελληνικο σχολειο!
      Αιντε!αιντε!μαζεψτε τα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.