Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα από τον Πολίτικο Μπαχτσέ στην Κοζάνη – Ελληνικά προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς



Μύρισε χειμώνας,το κρύο άρχισε να γίνεται αισθητό και ο οργανισμός του ανθρώπου άρχισε να αναζητά τροφές, πλούσιες σε καλά λιπαρά. Τροφές που δίνουν ενέργεια και καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός στην καθημερινότητά του.

Για αυτό εμείς στον Πολίτικο Μπαχτσέ φροντίσαμε να έχουμε τους καλύτερους ποιοτικά ξηρούς καρπούς όπως καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκι Αιγίνης, όλα ωμά και πάνω από όλα Ελληνικά. Αρκετά προϊόντα είναι από τον τόπο μας,από το Βόιο, τα Πετρανά, το Βελβεντό, την Φλώρινα, την Κατερίνη και φυσικά τα φιστίκια Αιγίνης απο την Αίγινα.

-Τα καρύδια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες,σε βιταμίνες Β και έχουν υψηλή ποιότητα φυτική πρωτεΐνη. Ακόμη περιέχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδες ενώσεις.

-Τα αμύγδαλα είναι τροφή υψηλής θερμιδικής αξίας (30 γρ- 165 θερμίδες)είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο και σίδηρο.

-Τα φουντούκια είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά,πρωτεΐνες και βιταμίνες. Περιέχουν βιταμίνη Β6, φυλλικό οξύ φώσφορο, κάλιο και ψευδάργυρο.

-Φιστίκια Αιγίνης ο Πράσινος Χρυσός της Ελλάδας. Περιέχουν πολλές φυτικές ίνες, χαμηλό αριθμό θερμίδων, καλά λίπη και βελτιώνουν την πέψη.

Στον Πολίτικο Μπαχτσέ θα βρείτε και όλη την υπόλοιπη γκάμα των ξηρών καρπών όπως κάσιους, φιστίκι αράπικο, στραγάλια, χουανίτα, κράκερς γαρίδας, σπόρια και άλλα πολλά.

Ακόμη θα βρείτε τεράστια γκάμα από αποξηραμένα φρούτα ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ αμιγώς Ελληνικά από μικρές οικοτεχνίες και βιοτεχνίες του τόπου μας. Αποξηραμένα κεράσια (μαύρα και ξανθά), αχλάδι, βανίλια, δαμάσκηνα, φράουλα, αρώνια, νεκταρίνι, βερίκοκα, σύκα, σταφίδα, κίτρο, γκότζιμπερι, παπάγια, τζίντζερ και άλλα πολλά.

Όλα τα προϊόντα του Πολίτικου Μπαχτσέ έρχονται στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα στο 2461049059

Πολίτικος Μπαχτσές
Κασομούλη και Αμμούδας, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461049059
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ
www.politikosmpaxtses.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.