Διευκρινίσεις για το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 27/10/2020 και αφορά το τροχαίο ατύχημα στην οδό Φιλίππου στην ΚοζάνηΈπειτα από εξώδικη διαμαρτυρία την οποία έλαβε το KOZANILIFE.GR από μέρος των εμπλεκομένων του ατυχήματος, όπου δημοσιεύθηκε σχετικό άρθρο στις 27/10/2020, διαπιστώσαμε ότι δημιουργήθηκε χωρίς καμία πρόθεση από την πλευρά μας σύγχυση σχετικά με το συγκεκριμένο άρθρο.

Για το λόγο αυτό διευκρινίζουμε ότι:

Ουδέποτε εκφράστηκε από πλευράς του KOZANILIFE.GR, οποιαδήποτε θέση σχετικά με την υπαιτιότητα των εμπλεκομένων στο ατύχημα.

Προκειμένου να μην υπάρξουν αοριστίες και ασάφειες, με υπευθυνότητα το KOZANILIFE.GR, αναφέρει ότι, εκ παραδρομής αναφέρθηκε ο όρος “οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, παρέσυρε νεαρό οδηγό μηχανής”, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρεται ο όρος , κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, γεγονός που υποδεικνύει την ξεκάθαρη από πλευράς μας μη τοποθέτηση για την υπαιτιότητα του συμβάντος, αλλά για το αποτέλεσμα της σύγκρουσης.

 Το KOZANILIFE.GR σεβόμενο απόλυτα την ιδιωτικότητα, δεν επεμβαίνει ποτέ στην υπαιτιότητα και εν γένει στο έργο των Αρχών, οι οποίες και είναι οι μόνες αρμόδιες για να αποφανθούν των υποθέσεων.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR