Η Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για την «ετοιμότητα» των νοσοκομείων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας



Τη στιγμή που η κατάσταση των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας είναι εκρηκτική, τη στιγμή που η πληρότητα σε κλίνες στην παθολογική του Γ.Ν. Κοζάνης αγγίζει το 180%, τη στιγμή που τα χειρουργεία και τα τακτικά ιατρεία έχουν ανασταλεί κατά 80%, τη στιγμή που έχει ανασταλεί ουσιαστικά η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Μποδοσάκειου, είναι τουλάχιστον προκλητικά και επικίνδυνα τα δημοσιεύματα περί ετοιμότητας όλων των νοσοκομείων της περιοχής μας για υποδοχή ασθενών με κορωνοϊό που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη!

Τα βεβαρυμένα επιδημιολογικά δεδομένα ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση εφυσηχασμό και τέτοιου είδους επικίνδυνες ενέργειες!

Μόνη λύση η «εδώ και τώρα» επίταξη των ιδιωτικών υποδομών όλων των περιοχών που βρίσκονται στο κόκκινο και η ένταξη τους σε έναν συνολικό σχεδιασμό αντιμετώπισης του 2ου επιδημικού κύματος. Η όποια ολιγωρία από δω και στο εξής θα βαραίνει την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.