Πως θα συνδυάσετε κομψά το υφασμάτινο/chinos παντελόνι σας



Το υφασμάτινο παντελόνι ή αλλιώς το παντελόνι κοστουμιού αποτελεί την πιο συχνή επιλογή στο formal outfit του γραφείου αλλά και κλασική πρόταση σε ιδιαίτερες περιστάσεις και δεξιώσεις. Ακόμα και ένα πρωινό outfit μπορεί να υποστηρίξει το chinos παντελόνι μαζί με ένα εναλλακτικό blazer προσφέροντας total look, μονοχρωματικό ή εμπριμέ. 

Πως θα το συνδυάσετε λοιπόν; Παίρνουμε ιδέες από Regalinas επιλέγοντας πλεκτά και πουκάμισα που τονίζουν τη θηλυκότητα και αποτελούν επιλογές που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της.

Πλεκτή μπλούζα με πιέτες

Το πλεκτό πουλόβερ με την κομψή λεπτομέρεια στα μανίκια 3/4 αποτελεί μία casual πρόταση που κάνει το σύνολο πιο προσιτό, χωρίς να αφαιρεί την formal διάθεση. Βρείτε ακόμα περισσότερες μπλούζες πλεκτές γυναικείες με ένα κλικ. 

Μαύρο πουκάμισο

Από τις πιο κλασικές επιλογές, το μαύρο πουκάμισο που θα βρείτε εδώ με τσέπες στο μπροστινό μέρος, συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα, ενώ αποτελεί το τέλειο φόντο για τα αγαπημένα σας χρυσά κοσμήματα.

Εμπριμέ πουκάμισο

Για μία όμορφη αντίθεση μπορείτε να φορέσετε μέσα από το παντελόνι το εμπριμέ πουκάμισο με τις κόκκινες και τις μπλε λεπτομέρειες, συνδυάζοντας μαζί και το καθημερινό σας blazer. Έτσι τονίζετε άψογα το μονοχρωματικό σας σύνολο. Βρείτε περισσότερα γυναικεία πουκάμισα.

Μπλούζα – πουκάμισο!

Για εσάς που θέλετε κάτι σε στυλ μπλούζας με ύφασμα πουκαμίσου, η μπλούζα με κουμπιά και μανσέτες είναι η καλύτερή σας επιλογή. Το μπορντώ χαρίσει τέλεια αντίθεση με ένα σκούρο παντελόνι, ενώ σας επιτρέπει να εντάξετε πολλά αξεσουάρ της ίδιας απόχρωσης ή ένα εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν.

Όλες οι παραπάνω μπλούζες και πουκάμισα είναι από την καινούργια συλλογή που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα regalinas.gr. Ξεκινήστε τις online αγορές σας, μαζεύοντας πόντους και κερδίζοντας εκπτώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.