Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Κοζάνης – Το νέο διοικητικό συμβούλιοΜετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 εκλέχθηκαν:

1.Δάγκαλης Χρήστος
2.Ζάμπρας Μάρκος
3.Κουτσής Γεώργιος
4.Κυρκοπούλου Φανή
5.Μανομενίδης Γεώργιος
6.Τεπετζή Αθηνά
7.Τσερέπη Δέσποινα

Στην Πτολεμαΐδα σήμερα στις 21/10/20 ημέρα Τέταρτη και ώρα 20.30 στα γραφεία του συλλόγου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκλεγόντων μελών. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία των εκλεγόντων μελών, δημιουργήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο. Οι αρχαιρεσίες που δόθηκαν έπειτα από ψηφοφορία των μελών είναι οι εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κυρκοπούλου Φανή του Αθανασίου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α: Μανομενίδης Γεώργιος του Ιωάννη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β: Δάγκαλης Χρήστος του Παναγιώτη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ζάμπρας Μάρκος του Δημητρίου
ΤΑΜΙΑΣ: Τεπετζή Αθηνά του Κών/νου
ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Τσερέπη Δέσποινα του Αντωνίου
ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κουτσής Γεώργιος του Νικολάου

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια που προσέφεραν το καλύτερο δυνατόν ώστε να έχει φωνή και ζωή η Ένωση Πτυχιούχων Φυσική Αγωγής Νομού Κοζάνης. Σαν νέο διοικητικό συμβούλιο δεσμευόμαστε ομόφωνα να προσφέρουμε τα μέγιστα ώστε να βοηθήσουμε τον κλάδο μας να έχει τη θέση που του αρμόζει και αξίζει! Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους συναδέλφους μας διορισμένους και αδιόριστους να είναι δίπλα μας.

Με τιμή,
Το νέο Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.