Νέα έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Κοζάνης για την εξειδίκευση των μέτρων λόγω του επιπέδου συναγερμού 4 στην Κοζάνη – Τι συζητήθηκε



Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής covid του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2020, στο Δημαρχείο, με κεντρικό θέμα την υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου. Η εν λόγω απόφαση ελήφθη από την Πολιτική Προστασία και τίθεται σε εφαρμογή από αύριο 16 Οκτωβρίου 2020, ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, σύμφωνα με το Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Στη σύσκεψη προήδρευσε ο αναπληρωτής δημάρχου Κώστας Κυριακίδης, λόγω απουσίας του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα σε προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης Νίκος Νικολάου, η πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης Ελένη Γκατζογιάννη, ο αν. προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών Ιωάννης Γρηγοριάδης, καθώς και ο διευθυντής Τοπικής Οικονομικής ανάπτυξης Γιώργος Μπηλιώνης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος επιχειρησιακά ζητήματα, ενώ εξειδικεύτηκαν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σε επίπεδο δήμου.

Συνεπώς, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας σύμφωνα με το ΦΕΚ 4484/11.10.2020 :

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης και των Νομικών Προσώπων θα εξυπηρετούν μόνο με ραντεβού ή ηλεκτρονικά
Κλειστές θα παραμείνουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις (κλειστά γυμναστήρια, κολυμβητήριο)
Κλειστά παραμένουν τα ΚΑΠΗ.

Παρακαλούμε να αποφεύγονται οι μη απαραίτητες μετακινήσεις.

Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Φοράμε μάσκα. Παραμένουμε ασφαλείς.

2 σχόλια στο άρθρο “Νέα έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Κοζάνης για την εξειδίκευση των μέτρων λόγω του επιπέδου συναγερμού 4 στην Κοζάνη – Τι συζητήθηκε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.