Πάρις Κουκουλόπουλος: Συγχαρητήρια στην Άννα Διαμαντοπούλου και ευχές από καρδιάς να αναλάβει την ηγεσία του Ο.Ο.Σ.Α.



Συγχαρητήρια ειλικρινή στην Αννα Διαμαντοπούλου και ευχές από καρδιάς να αναλάβει την ηγεσία του Ο.Ο.Σ.Α. Είναι σημαντικό για την πατρίδα μας να τα καταφέρει και οι συμπατριώτες της έχουμε ένα λόγο παραπάνω να μοιραζόμαστε τη χαρά και την αγωνία για μια τέτοια εξέλιξη.

Σχετικά με τις πολιτικές προεκτάσεις και επειδή γράφονται τις τελευταίες ώρες πολλά θέλω να κάνω ένα σύντομο σχόλιο. Όχι για τον πρωθυπουργό, την Αννα ή τη…”συγκυβέρνηση”, αλλά για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ που έχει την τιμητική του για πολλοστή φορά.

Το μέλλον του πολιτικού μας χώρου δεν κρίνεται από το πόσοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και πόσοι πήγαν ή αξιοποιούνται από τον Μητσοτάκη, αλλά από την ικανότητα μας να διατυπώσουμε λόγο ειλικρινή, καθαρό και φυσικά προοδευτικό για όλα αυτά που έρχονται.

Η πανδημία προκάλεσε μια ρωγμή στον ιστορικό χρόνο από όπου ξεπρόβαλε μια νέα ιεράρχηση προτεραιοτήτων, μια νέα πολιτική ατζέντα. Η εκ νέου τοποθέτηση των ορίων μεταξύ κράτους και αγοράς είναι αναπότρεπτη και συνιστά μεγάλη αλλαγή, δεν είναι όμως η μόνη. Η κλιματική αλλαγή και οι ανισότητες είναι το πεδίο στο οποίο θα δοκιμαστεί τα επόμενα χρόνια η πολιτική και κάθε πολιτική οντότητα ξεχωριστά. Η στήριξη της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας έχει σήμερα επείγουσα προτεραιότητα, όμως την ίδια στιγμή πρέπει να δρομολογηθούν μεγάλες αλλαγές γι’ αυτά που είναι ήδη εντός των πυλών.

Για να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα:

Εκεί θα κριθούμε όλοι, στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών, εκεί θα κριθεί το μέλλον της χώρας και η επιτυχία της Αννας μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στα επερχόμενα.

Πάρις Κουκουλόπουλος

4 σχόλια στο άρθρο “Πάρις Κουκουλόπουλος: Συγχαρητήρια στην Άννα Διαμαντοπούλου και ευχές από καρδιάς να αναλάβει την ηγεσία του Ο.Ο.Σ.Α.

  1. Καλα ο κουλης κανει την δουλεια του!μαθημενος στον πολιτικο αμοραλισμο εξ απαλων ονυχων(ονυχων ποντικομαμης)
    Μαθημενος στο διαιρει και βασιλευε!
    Η ΚΥΡΙΑ δεν ακουσε τον κουλη να λεει στην μερκελ μεσα στην γερμανια: οι δυτικομακεδονες μετα την απολιγνιτοποιηση να ψαξουν να βρουν με τι θα ασχοληθουν!”
    Την ωρα που την καλεσε και τις διαβεβαιωσε εγγραφως πως θα ειναι υποψηφια για τον οοσα!,επρεπε η αξιοτιμη ΚΥΡΙΑ να σρεψει λιγο το βλεμμα της προς την κοζανη και τους κοζανιτες που την τιμησαν και την ανεβασαν τοσο ψηλα,να σκεφτει στιγμιαια την φτωχοποιηση και τον μαρασμο της περιοχης που την ανεδειξε στα υπατα αξιωματα,να σκεφτει αυθορει και παραχρημα πως η κοζανη και τα περιξ αυτης γεμισαν απο σκουπιδια της κερκυρας,να σκεφτει αστραπιαια πως δεκαδες καταστηματα κλεινουν λογω φτωχειας και κορονοιου,να σκεφτει ακροθιγως πως η ανεργια στην πολη που μεγαλωσε καλπαζει τρομερα,να σκεφτει στην στιγμη πως ανοιγουν ενα δυο μαγαζια στην κοζανη και αυτα απο ιδιωτικες εταιρειες,να σκεφτει πως το μονο που κινειται γρηγορα στην πολη ειναι το κομβοι των ντελιβεραδων,παιδιων φτωχων που τρεχουν μεσα στο κρυο και στην βροχη να πουλησουν καφεδες fredo!!!και καπουτσινο!!!!χωρις ζαχαρη,να σκεφτει αστραπιαια πως η κοζανη ανηκει στους τελευταιους νομους,ειδικα τωρα που πεθανε και δεη,να σκεφτει!να σκεφτει!να σκεφτει και στο τελος το χαρτι του μητσοτακη να το σκισει και να το καψει μπροστα του,οπως καιγονται τα σκουπιδια και μονο τα σκουπιδια της πολης,που βαρουσε προσοχη οταν περνουσε η ΚΥΡΙΑ!!!
    Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!
    Αχ! Βρε Μακιαβελλι!ποσο προφητικος ο λογος σου!
    Μηπως τελικα αυτο που ειπες το ειπες για καποιους κοζανιτες που αλλαζουν θεσεις σαν τα πουκαμισα που αλλαζει ο γαβαλας!
    Αχ! Βρε κουλη αν και ποντικομαμη,αν και δεν σε χωνευω με τιποτα,αν και με τρομαζει το πονηρο σου και χιλιοστροφο απο πονηρια βλεμμα σου,σε παραδεχομαι!
    Μπορεις να γκρεμιζεις με τον πολιτικο σου αμοραλισμο και βουνα δυσθεωρητα!
    Η ΚΥΡΙΑ οντως για την περιοχη ΗΤΑΝ ενα ολυμπιο βουνο!

  2. Γιατί σχολιαζεις μόνο
    για τον Κουλη (ποντικομαμη) ;;;
    Οι άλλοι που διέλυσαν την
    χώρα δεν σου λένε κάτι;;;
    Δεν σου κάνουν κανένα κλικ;;;
    Η μήπως είσαι και εσύ
    ένας ομοίως τους;;
    Συντροφος πασοκος;;
    Καταστροφέας των παντων;;

  3. Ομοιος ομοιω αει πελαζει!ΣΤΕλιος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο.Ο.Σ.Α παιρνει ο ανεμος(μαργκαρετ μιτσελ) στα ανεμοδαρμενα υψη (εμιλ μπροντε) της εξουσιας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.