Δήμος Σερβίων: Δράσεις στο πλαίσιο τις εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού

Ροζ φωταγωγήθηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων στο πλαίσιο της διεθνούς εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών για την ανάγκη προληπτικού ελέγχου και έγκαιρης θεραπείας για την καταπολέμηση της ασθένειας.

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» και ο Δήμος Σερβίων στέλνει σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα ότι «Ο καρκίνος του μαστού ΓΙΝΕΤΑΙ να νικηθεί.»

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ευαισθητοποίηση των γυναικών σε θέματα πρόληψης και προστασίας υγείας, ο Δήμος Σερβίων διοργανώνει σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Γυναίκα και Άθληση» πεζοπορία στα Κάστρα, ενώ σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο θα μοιραστούν από τους μικρούς μαθητές μουσικά CD σε όλες τις μαμάδες ως ένδειξη αγάπης. Τίτλος του CD: «Μαμά να προσέχεις. Είσαι σημαντική».

Το μήνυμα της πρόληψης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και στηρίζουμε τις γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο του μαστού.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.