2 συλλήψεις σε περιοχές της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (10 και 11-10-2020) σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες (10-10-2020) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε να κατέχει μια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -28,2- γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη σήμερα (11-10-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, 29χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -14- δισκία, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.