Συνάντηση του Δήμαρχου Βοΐου με εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας

Συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Χρήστος Ζευκλής ,με εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας του Γενικού Λυκείου Σιάτιστας.

Ο δήμαρχος έκανε ένα γόνιμο διάλογο με τους μαθητές για θέματα που αφορούν τις καταλήψεις που πραγματοποιούνται στα σχολεία, τα προβλήματα και τις αδυναμίες του εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν αναλυτικά τις παρακάτω θέσεις τους :

Α) Την αντίθεσή τους για το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα , την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στις σχολικές μονάδες, τα συνεχόμενα δίωρα μαθήματα χωρίς διάλειμμα.

Β)Τις αδυναμίες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης τόσο στο επίπεδο έλλειψης καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού όσο και σε έλλειψη του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού από όλους τους μαθητές

Γ) Την έλλειψη συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων των σχολικών μονάδων

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε προσεκτικά όλες τις θέσεις και αιτήματα των μαθητών δεσμεύτηκε από πλευράς του ότι θα μεριμνήσει για την προώθηση τους ενώ παράλληλα τους ανακοίνωσε πως την οδό της υλοποίησης σύντομα θα λάβει το έργο που αφορά την ανακαίνιση και αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου Λυκείου. Η παρέμβαση αυτή αποτελούσε πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών και των μαθητών τα τελευταία 30 χρόνια και θα υλοποιηθεί άμεσα από την Δημοτική Αρχή.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.