Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Κοζάνης – Διευκρινίσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Κοζάνης κ. Σ. Διόγκαρη

Διευκρινίσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στην Π.Ε. Κοζάνης έδωσε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Αγραφιώτη και στο δελτίο ειδήσεων του Flash ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης κ. Σπύρος Διόγκαρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

5 σχόλια στο άρθρο “Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Κοζάνης – Διευκρινίσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Κοζάνης κ. Σ. Διόγκαρη

  1. Μήπως να κάνετε περισσότερους ελέγχους στους δρόμους κύριοι; Οι περισσότεροι οδηγοί είναι επικίνδυνοι και δεν θα έπρεπε να οδηγούν.

  2. ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΓΚΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ,ΤΟ ΧΥΜΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ..
    ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΩΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΤΛ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΙΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

  3. Εξαντλουμε την αυστηροτητα μεχρι να τους κλεισουμε

    - Edit

    Απαντήστε

    Τζαμπα μαγκιες!δεν φτανει που οι ανθρωποι θα κλεισουν τα μαγαζια τους….ενα ατομο παραπανω στο μαγαζι;10.000 πριστιμο!ουτε 9.999! Πως βγαινουν αυτα τα λεφτα;και τι με νοιαζει εμενα;η απαντηση του καρμιρη,του τυποις νομιμου!

  4. Γιατί κανένας τους δε φρόντισε να παρεμποδίσει το “Πάρτυ κατάληψης” που έγινε στο 3ο Λύκειο Κοζάνης την Παρασκευή 2-10-2020 και από το οποίο πέρασαν πάνω από 1000 άτομα;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.