VIE B Restaurant στην Κοζάνη: Η νέα γαστρονομική πρόταση της πόλης με διαιτητικό μενού και υπηρεσία delivery



“Όταν η γεύση συναντά τη φαντασία, τα πιάτα ξεπερνούν κάθε προσδοκία…”

Το VIE B Restaurant Coffee Lounge στην Κοζάνη δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει τους γαστρονομικούς δρόμους της Ελληνικής κουζίνας με διατροφικές επιρροές από όλη τη Μεσόγειο.

Τα βασικά συστατικά της Ελληνικής κουζίνας είναι ένας θησαυρός. Το Εστιατόριο VIE B συγκεντρώνει τα πιο εκλεκτά και παραδοσιακά προϊόντα της Ελληνικής γης και συνθέτει το δικό του γαστρονομικό έργο τέχνης.

Ελαιόλαδο, κρέας, ψάρι, λαχανικά, γαλακτοκομικά, φρούτα, δημητριακά, κρασί, συνθέτουν πιάτα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

“Χρώματα, γεύσεις, αρώματα και μυρωδικά αναμιγνύονται και φτάνει στο πιάτο σας μια γευστική πανδαισια”

 

 

Στο Εστιατόριο VIE Β, η απαίτηση για ένα καλό γεύμα αποτελεί βασική προτεραιότητα, χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά του τόπου μας, υψηλής ποιότητας και μια γενναία δόση από φαντασία.

Ένα καλό πρωινό είναι η αφορμή για μία όμορφη μέρα, ένα καλό γεύμα ο λόγος για μία καλή συνέχεια και ένα καλό δείπνο δίνει το κίνητρο για να ξαναβρεθείς εκεί.

Σημείο αναφοράς στην πόλη, στην Πλατεία Γιολδάση, σε έναν όμορφο και ανανεωμένο χώρο, το VIE B Restaurant Coffee Lounge δείχνει το δρόμο της γαστρονομικής απόλαυσης.

Οι λάτρεις των διαιτητικών γευμάτων μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, με μενού που επιμελείται η σεφ του καταστήματος.

Επίσης, υπάρχει η υπηρεσία delivery με ένα τηλεφώνημα στο 2461021019.

Δείτε το μενού του καταστήματος εδώ

VIE B Restaurant Coffee Lounge
Γιολδάση 2, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461021019
Βρείτε το στο facebook εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.