Νέες διακρίσεις των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» στον 1ο Διεθνή Αγώνα κωπηλασίας «εις μνήμη Σωτήρη Στάμου» στα Ιωάννινα



Με μια πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, ολοκληρώθηκε ο 1ος Διεθνής Αγώνας κωπηλασίας «εις μνήμη Σωτήρη Στάμου» που οργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων στην Παμβώτιδα, λίμνη Ιωαννίνων, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν οι μοναδικοί διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν φέτος, λόγω της πανδημίας.

Οι αθλητές/αθλήτριές μας συμμετείχαν σε 8 αγώνες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν δύο (2) χρυσά, δύο (2) ασημένια και ένα (1) χάλκινο μετάλλια, μία (1) τέταρτη και δύο (2) πέμπτες θέσεις. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η θέση – Χρυσό μετάλλιο:
Βικτώρια Λαπίκωφ – Λεμονιά Μακρυγιάννη – Ειρήνη Λάκκα – Σταυρούλα Παπαδημοπούλου, στην 4- (τετράκωπος) κορασίδων

1η θέση – Χρυσό μετάλλιο:
Παναγιώτης Μακρυγιάννης, στο 1Χ (σκιφ) αρχαρίων παίδων

2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο:
Ηρακλής Παπαδόπουλος, στο 1Χ (σκιφ) αρχαρίων παίδων

2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο:
Βικτώρια Λαπίκωφ – Λεμονιά Μακρυγιάννη, στο 2Χ ( διπλό) νεανίδων

3η θέση – Χάλκινο μετάλλιο:
Χαρισίου Γιώργος, στο 1Χ (σκιφ) παίδων

4η θέση
Σταυριανίδης Δημήτρης, στο 1Χ (σκιφ) εφήβων

5η θέση :
Βάγια Βλάχου – Ραφαέλα Καραχίτου – Αριάδνη Βαρταλά – Ευδοξία Σαπούρα, στο 4Χ (τετραπλό σκιφ) αρχαρίων κορασίδων

5η θέση :
Λευτέρης Παπαδημόπουλος – Αργύρης Παπαδόπουλος – Αλέξανδρος Καραχίτος – Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, στο 4Χ (τετραπλό σκιφ) αρχαρίων παίδων

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες τόσο για την προσπάθειά τους όσο και για τις επιτυχίες τους. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους μικρότερους αθλητές μας που γι’ αυτούς ήταν η πρώτη φορά που έπαιρναν μέρος σε αγώνες κωπηλασίας. Μπράβο παιδιά!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, ασφαλώς, και στους προπονητές της ομάδας Τάσο Λαπίκωφ και Γιάννη Καραμήτρο για την πολύ καλή προετοιμασία με τα ανάλογα αποτελέσματα, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.