Στον Εισαγγελέα ο πατέρας από την Πτολεμαΐδα για την αρπαγή του ανήλικου παιδιού του – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει



Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο πατέρας του ανήλικου παιδιού από την Πτολεμαΐδα, όπου το βράδυ της Τρίτης σήμανε συναγερμός έπειτα από την αρπαγή του παιδιού του από τον ίδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο πατέρας του ανήλικου παιδιού ζήτησε από την εν διαστάσει σύζυγό του να δει το παιδί του. Εκείνη δέχτηκε, ενώ όταν ήρθε η ώρα η μητέρα να πάρει το παιδί της πίσω, ο πατέρας αρνήθηκε με βασικό του αίτημα ότι επιθυμεί να βρίσκεται πολύ περισσότερο με τον 10χρονο γιο του απ’ ότι έχει ορίσει το δικαστήριο.

Η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία, ο άνδρας αρνούνταν οποιαδήποτε επικοινωνία, ενώ η Ασφάλεια της Πτολεμαΐδας με τη συνδρομή της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, μπήκε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου από το μπαλκόνι.

Με τη βοήθεια διαπραγματευτή που βρέθηκε στο σημείο, το συμβάν έληξε ομαλά, ο πατέρας παρέδωσε το ανήλικο παιδί στην Αστυνομία.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του πατέρα με τις κατηγορίες της αρπαγής ανηλίκου, αντίστασης κατά τη Αρχής, απείθειας και αυτή της παράνομης οπλοφορίας.

Το μεσημέρι τη Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου ο πατέρας του ανήλικου παιδιού θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης προκειμένου να απολογηθεί.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.