Ανακοίνωση της ομάδας της Κοζάνης στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της επανασύνδεσης με τους πολίτεςΗ ΚΟΖΑΝΗ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τα παρακάτω, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της επανασύνδεσης με τους πολίτες :

O Οκτώβριος θα είναι μήνας εγγραφής νέων μελών στο Σωματείο.

Θα εκκαθαρισθεί το μητρώο μελών, με την διαγραφή των ανενεργών.

Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας να γίνουν μέλη του Σωματείου.

Όλα τα παλιά μέλη θα έχουν δικαίωμα επανεγγραφής κατά προτεραιότητα και με μειωμένο ποσό εγγραφής.

Ποσό εγγραφής για τα νέα μέλη : 20 ευρώ

Ποσό επανεγγραφής παλαιών μελών : 10 ευρώ

Ποσό εγγραφής γονέων/κηδεμόνων των αθλητών της Ακαδημίας στο μητρώο μελών : 10 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό :

Ανανεώνεται το μητρώο

Παρέχεται σε όλες τις Κοζανίτισσες και σε όλους τους Κοζανίτες η δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις και στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Παρέχεται η δυνατότητα στους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών της Ακαδημίας να συναποφασίζουν για το αθλητικό μέλλον των παιδιών.

Η διαδικασία θα είναι απλή, με τη συμπλήρωση ενός εντύπου και την καταβολή του αντίστοιχου ποσού, σε κεντρικό σημείο της πόλης που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η ανασύνθεση του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου υπήρξε αναγκαία λόγω της νομοθετικής λήξης του. Στη νέα σύνθεση του προσωρινού ΔΣ, προεδρεύει ο Εμμανουήλ Αμπατζίδης και συμμετέχουν ο Ευάγγελος Τσιανάκας ως Αντιπρόεδρος, ο Ηλίας Μωυσιάδης ως Ταμίας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη παραμένουν στις θέσεις τους (εκτός των παραιτηθέντων). Η Έλενα Αποστολίδου παραμένει Γενική Διευθύντρια του Σωματείου, δίχως να είναι μέλος του ΔΣ.

Η ΚΟΖΑΝΗ αλλάζει πρόσωπο!

Η ΚΟΖΑΝΗ έχει πια προσωπικότητα, ταυτότητα, πλάνο, ήθος, διαφάνεια και σοβαρούς στόχους για τους οποίους παλεύει!! Σε αυτή την προσπάθεια, καλεί

ΌΛΕΣ και ΌΛΟΥΣ να είναι δίπλα της!!!

Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!!!

Από το Γραφείο Τύπου της ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.