Υπεγράφη το συμφωνητικό για την ανάθεση «Σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας – Δήμου Βοΐου για το σχολικό έτος 2020-2021»



Υπεγράφη το συμφωνητικό για την ανάθεση «Σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας – Δήμου Βοΐου για το σχολικό έτος 2020-2021», μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ.Χρήστου Ζευκλή και του εκπροσώπου της εταιρίας «ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Αντικείμενο του συμφωνητικού είναι η παροχή γευμάτων (μεσημεριανό γεύμα) για την σίτιση περίπου διακοσίων (200) μαθητών του Μουσικού σχολείου Σιάτιστας τις ημέρες που αυτό λειτουργεί κατά την διάρκεια του σχολικού έτους. Σύμφωνα με την απαραίτητη τεχνική μελέτη που εκπονήθηκε.

Το ποσό της συμφωνίας που υπεγράφη ανέρχεται στις 125.769,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α)και το ποσό της δαπάνης θα καλυφθεί από κονδύλια του Υπουργείου Εσωτερικών.

Να επισημάνουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου θα ξεκινήσει από τον μήνα Σεπτέμβριο διότι ο Δήμος ολοκλήρωσε εγκαίρως όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Τέλος να αναφέρουμε πώς οι μερίδες φαγητού οι οποίες δεν θα καταναλώνονται από τους μαθητές θα διατίθενται από τον Δήμο για την ενίσχυση του συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.