Διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Πτολεμαΐδα: Είπε «καλημέρα» στους διαρρήκτες του σπιτιού της όταν ήρθαν τετ α τετ στην είσοδο της πολυκατοικίας



– «Θερίζουν» οι διαρρήξεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα
– Ήρθε τετ α τετ με τους διαρρήκτες του διαμερίσματος της
– Αετονυχηδες οι δράστες
– Χωρίς παραβίαση η πόρτα του διαμερίσματος

Μια νέα διάρρηξη σημειώθηκε σε οικία στην Πτολεμαΐδα, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, διαρρήκτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στις 12:00 περίπου το μεσημέρι, τη Δευτέρα της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα νωρίς το μεσημέρι, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν. Όταν η γυναίκα και ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος επέστρεψε, ήρθε τετ α τετ με τους διαρρήκτες στην είσοδο της πολυκατοικίας, οι οποίοι προηγουμένως βρισκόταν εντός της οικίας της και μάλιστα κατά τη συνάντηση τους την χαιρέτισαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και σαν να ήταν ένοικοι της πολυκατοικίας. Βέβαια, η ιδιοκτήτρια δεν φαντάστηκε ότι χαιρέτησε τους διαρρήκτες του διαμερίσματος της.

Όταν η ίδια επέστρεψε στο διαμέρισμά της, διαπίστωσε ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και το έκαναν άνω κάτω, ενώ δεν φαίνεται να πήραν το παραμικρό, γεγονός που αποδεικνύει ότι κάποιος τους έδινε ασφαλείς οδηγίες και έφυγαν άρον – άρον όταν επέστρεψε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Το μπαλκόνι του διαμερίσματος ήταν στολισμένο για γάμο, το οποίο αποτέλεσε ενδεχομένως ένα επιπλέον κίνητρο για τους δράστες, ώστε να στοχοποιήσουν το συγκεκριμένο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άγνωστοι δράστες, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί, έβαλαν κολλητική ταινία στο “μάτι” της διπλανής πόρτας, ώστε να μην τους βλέπουν, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα, γεγονός που δείχνει τον “επαγγελματισμό” με τον οποίο έδρασαν οι διαρρήκτες.

Οι δύο άγνωστοι άντρες, ηλικίας μεταξύ 25-30 ετών, φαίνεται να μιλούσαν σπαστά Ελληνικά.

Σε κάθε περίπτωση η Ασφάλεια Πτολεμαΐδας διερευνά την υπόθεση.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Πτολεμαΐδα: Είπε «καλημέρα» στους διαρρήκτες του σπιτιού της όταν ήρθαν τετ α τετ στην είσοδο της πολυκατοικίας

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗ Η ΜΠΛΑΤΣΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΧΩΡΙς ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;ΕΡΗΜΗ ΜΟΝΗ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.