Τροχαίο ατύχημα στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε ζαχαροπλαστείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR λίγο πριν τις 00:00 της Κυριακής, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ζαχαροπλαστείο.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση προέκυψαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο και στο κατάστημα, ενώ ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσα άμεσα η Τροχαία Κοζάνης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό οδηγό.

Το ευτύχημα ήταν ότι την ώρα της πρόσκρουσης δεν υπήρχε διερχόμενος πεζός στο σημείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε ζαχαροπλαστείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Αφού δεν έκλεισε κάνα σπίτι πάλι καλά γερό πρόστιμο και να μην οδηγήσει ξανά και η τροχαία να ελέγξει της κάμερες απ τα γύρω μαγαζιά να δει τι έγινε.

  2. Επιτελους η τροχαια ας κανει πιο επισταμενους ελεγχους ιδιαιτερα το βραδυ …..οι περισσοτεροι δρομοι κ μεσα στη πολη αλλα κ ο εθνικος για θεσσαλονικη ειναι πιστες φορμουλα…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.