Καλλιόπη Βέττα: «Η δήλωση του κ. Χατζηδάκη ότι φροντίζει τους εργαζόμενους στις λιγνιτικές περιοχές είναι προσβλητική και εκτός πραγματικότητας»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη ότι ΄΄η απολιγνιτοποίηση προχωρά με φροντίδα για τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες΄΄ δήλωσε:

«Η αναφορά του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσβάλλει την κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας που ζει σε ένα καθεστώς ανασφάλειας και πρωτόγνωρης υποβάθμισης με πλήρη ευθύνη της κυβέρνησης. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε την άποψη των ανέργων, των απολυμένων, των κλειστών ή ημίκλειστων επιχειρήσεων, των ανθρώπων που έχει υποτιμηθεί η περιουσία και η γη τους, για τις δηλώσεις του κ. Χατζηδάκη.

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, που ζουν, εργάζονται και επιθυμούν να προοδεύσουν στην περιοχή μας. Δυστυχώς, η κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για την προώθηση των συμφερόντων των φίλων της, ελληνικών ή ξένων, όπως τόσο απροκάλυπτα έκανε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με τη συνέντευξη του στην BILD.

Η πραγματικότητα είναι μία: το σχέδιο για βίαιη απολιγνιτοποίηση είναι καταστρεπτικό, τόσο για τους άμεσα ή έμμεσα εργαζόμενους όσο και για το σύνολο της κοινωνίας. Μέριμνα δεν υπάρχει, χρηματοδότηση επίσης, ενώ το 2023 πλησιάζει.

Τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει λίγη αιδώς. Δυστυχώς, απουσιάζει και αυτή».

Γραφείο Βουλευτή​
Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καλλιόπη Βέττα: «Η δήλωση του κ. Χατζηδάκη ότι φροντίζει τους εργαζόμενους στις λιγνιτικές περιοχές είναι προσβλητική και εκτός πραγματικότητας»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.