Συσσίτιο Δήμου Κοζάνης: Διαρκής στήριξη από επιχειρήσεις, συλλόγους και πολίτες



Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες, σε καθημερινή βάση. Η σημαντική αυτή λειτουργία υλοποιείται με ίδιους πόρους, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στέκονται όλα αυτά τα χρόνια επιχειρήσεις, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες που με τις δωρεές τους συνδράμουν στο έργο του συσσιτίου.

Σε αυτή την κατεύθυνση το συσσίτιο δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, για τις πολύτιμες δωρεές τον μήνα Αύγουστο, στους παρακάτω:

1.Αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)

2.Αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας(πίτες)

3.Ζαχαρ/στείο Αμορίνο(πίτες)

4.Ζαχαρ/στείο Coffee-bites(πίτες-κρουασάν καθημερινά)

5.Φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα(ψωμιά)

6. Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)

7.Την Τσιαντάκη Βασιλική που μας προσέφερε 180 τεμ. ψάρι καλύπτοντας όλες τις μερίδες του συσσιτίου, στη μνήμη του γιου της Νικολάου Τσιαντάκη.

8.Την Ιερά Μονή Αναλήψεως Κοζάνης που μας προσέφερε 2 τσουβάλια ρύζι,1 τενεκέ τυρί,1 τενεκέ ελαιόλαδο,180 τεμ. ψάρι και 100 μπισκότα.

9.Την Μωυσιάδου Σοφία που μας προσέφερε διάφορα τρόφιμα στην μνήμη των γονέων Πελαγίδης Πολυχρόνης,Πελαγίδου Δέσποινα καθώς και στην μνήμη του εγγονού επίσης Πελαγίδη Πολυχρόνη.

10.Το μανάβικο «Φρούτα Ματίνα» (Περγάμου γωνία Κοζάνη) που μας προσέφερε διάφορα είδη μαναβικής καλύπτοντας μεγάλο μέρος των αναγκων του συσσιτίου.

11.Το σωματείο παραγωγών λαϊκής αγοράς Κοζάνης «Αρχάγγελος Μιχαήλ» που μας προσέφεραν διάφορα είδη μαναβικής όπως πατάτες,κρεμμύδια, λάχανα,ροδάκινα, φασολάκια.

12.Στην μνήμη του Γεωργίου Στάχταρη μας προσέφεραν οι οικογένειες Κων/νου Στάχταρη, Ιωάννου Στάχταρη (τα παιδιά του) καθώς και η χήρα του Ελένη Στάχταρη διάφορα τρόφιμα που κάλυψαν μεγάλο μέρος των αναγκών του συσσιτίου.

13.Το εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων ζύμης «ΣΤΑΡΟΖΥΜΟ» Δ&Μ Γκόγκου Ο.Ε. ΒΙ.ΠΕ Κασλάς, που μας προσέφερε 10 κουτιά κατεψυγμένα προϊόντα (μελιτζανοπιτάκια) για τις ανάγκες του συσσιτίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.