Ο Βόσνιος Neno Kuruzovic θα είναι ο νέος Προπονητής της ΑΕΠ Κοζάνης



Η Α.Ε.Π. Κοζάνης, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με το Βόσνιο Προπονητή, Neno Kuruzovic!

Ο έμπειρος εξηντάχρονος τεχνικός με αυστριακό διαβατήριο, στην προπονητική του καριέρα είχε ως κύριους σταθμούς, ομάδες στα Πρωταθλήματα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Από τα αξιοσημείωτα, η παρουσία του επί έξι συναπτά έτη, ως βασικός συνεργάτης του προπονητικού team, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, με την οποία και πανηγύρισε 3 προκρίσεις στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου αντίστοιχα.

Ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν στη θέση του Τερματοφύλακα και μάλιστα μέχρι και τα σαράντα του ήταν φύλακας άγγελος, σε ομάδες πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κροατία και την Αυστρία.

Η τεράστια εμπειρία του, το ήθος του, καθώς επίσης και η ικανότητα του να εκπαιδεύει σωστά και να αναδεικνύει το ταλέντο πολλών νέων ποδοσφαιριστών, πολλοί εκ των οποίων έπαιξαν και παίζουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του.

Η άφιξη του Βόσνιου τεχνικού στην Κοζάνη, αναμένεται να γίνει την Παρασκευή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.