Απάντηση του Β. Σημανδράκου σε δημοσίευμα του πρώην Βουλευτή Κοζάνης Μ. Δημητριάδη αναφορικά με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση του κ. Μ. Δημητριάδη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε να πούμε τα εξής:

«Επιλεκτική μνήμη»

Αφού ο κ. Μ. Δημητριάδης οδηγείται «πολλά χρόνια πίσω», εξαιτίας των πρόσφατων αποφάσεων του Δήμου Κοζάνης να εκμισθώσει, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία (αρ. 196 Ν. 4555/2018) που ο ίδιος ψήφισε ως Βουλευτής (εδώ η ψηφοφορία υπέρ του νόμου: https://vouliwatch.gr/mp/dimitriadis-dimitrios/votes), εκτάσεις για την ανάπτυξη φ/β πάρκων, του υπενθυμίζουμε πως οι παρατάξεις που στηρίζει και στήριζε με συνέπεια, όταν και ενόσω βρισκόταν κι εκείνες στο τιμόνι του Δήμου Κοζάνης, παραχωρούσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο «δημόσια γη» για την ανάπτυξη φ/β πάρκων σε μη τοπικές εταιρίες (εδώ η σχετική Απόφαση: https://diavgeia.gov.gr/doc/Ψ6ΧΔΩΛΠ-1ΡΞ?inline=true).

Θα περιμέναμε από ένα έμπειρο κομματικό στέλεχος, τουλάχιστον αν δεν θυμάται, να σέβεται την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος και τις δημοκρατικές αποφάσεις του ανώτατου αυτοδιοικητικού οργάνου, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

Ευάγγελος Σημανδράκος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Κοζάνη Μπροστά»


Η τοποθέτηση του Μ. Δημητριάδη:

Οι συνεχόμενες αποφάσεις του Δήμου Κοζάνης για την παραχώρηση χιλιάδων στρεμμάτων δημόσιας γης για Φ/Β βιομηχανικά πάρκα σε μη τοπικές εταιρείες είναι απαράδεκτη, αντι-αναπτυξιακή και ενάντια σε κάθε έννοια δημοσίου και τοπικού συμφέροντος.

Είναι αποικιοκρατικού τύπου και μας οδηγεί πολλά χρόνια πίσω.

Πρέπει να αλλάξει!

Στηρίζουμε τις Δημοτικές Παρατάξεις που αγωνίζονται για την διάσωση του Δημοσίου Χώρου υπερ των τοπικών κοινωνιών και των οικονομικών τους δραστηριοτήτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.