Αναστολή μέχρι νεωτέρας του Πανελληνίου Αγώνα Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη»



Αγαπητοί συνάδελφοι, αθλητές, δρομείς και πολίτες

Σε ότι έχει να κάνει με την διεξαγωγή του 12ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» που συνδιοργανώνουν τα τελευταία 11 χρόνια ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ Α.Ε έχουμε να ανακοινώσουμε τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α Δ1α/ΓΠοικ. 48595 από 31.7.2020 (ΦΕΚ 3159 τ. Β’), έχει αποφασιστεί προσωρινή απαγόρευση (συνεπεία της οποίας δε χορηγούνται άδειες) πραγματοποίησης δημόσιων ανοιχτών εκδηλώσεων τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς κατά το χρονικό διάστημα έως και 31.8.2020 με σκοπό τον περιορισμό του κινδύνου διασποράς το κορωνoϊού Covid-19.

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι «Μνήμες Λιγνίτη» αποτελούν εκδήλωση που εμπίπτει στην κατηγορία «ανοιχτή δημόσια εκδήλωση», το Σωματείο Σπάρτακος σεβόμενο τις αποφάσεις, τα μέτρα και προπάντων την Δημόσια Υγεία, αναστέλλει μέχρι νεωτέρας την διεξαγωγή του αγώνα.

Η τελική απόφαση για την πραγματοποίηση ή όχι του 12ου αγώνα, θα κριθεί με βάση τα μέτρα προστασίας που θα αποφασιστούν αρμοδίως και θα ισχύσουν από τον μήνα Σεπτέμβριο.
Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση.

Για κάθε τι νεώτερο θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωση.

Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Μόσχος Μόσχου         Αθανάσιος Μάστορας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.