Χρήση μάσκας στα καταστήματα: Δυσανασχετούν οι πολίτες της Κοζάνης με την εφαρμογή του μέτρου – Δείτε φωτογραφίες



Εφαρμόστηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου το μέτρο της χρήσης μάσκας στα καταστήματα, έπειτα από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Μια βόλτα στους δρόμους της πόλης ήταν ικανή ώστε να συμπεράνει κανείς ότι η χρήση μάσκας, δυσκόλευε κατά πολύ τους πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Ήταν μερικά από τα λόγια καταστηματαρχών και πολιτών, όπου μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια τους για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε καταστήματα λιανικής, πώλησης και τροφίμων, σε κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια, καθώς και σε ΔΕΚΟ, Τράπεζες, ιατρεία.

«Από το πρωί ακούμε συνεχώς παράπονα, οι περισσότεροι πολίτες διαμαρτύρονται, ενώ πολύς κόσμος εξέφρασε ότι χρησιμοποιεί μάσκα προκειμένου να αποφύγει το τσουχτερό πρόστιμο και μόνο», δήλωσαν στο KOZANILIFE.GR οι περισσότεροι καταστηματάρχες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοζάνη ήταν από τις πρώτες πόλεις που συμμορφώθηκε περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή σε όλα τα μέτρα ασφαλείας που είχαν επιβληθεί κατά την περίοδο της καραντίνας.

Δείτε τι φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την αγορά τη Κοζάνης την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου της χρήσης μάσκας στα καταστήματα:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Χρήση μάσκας στα καταστήματα: Δυσανασχετούν οι πολίτες της Κοζάνης με την εφαρμογή του μέτρου – Δείτε φωτογραφίες

  1. Καλά κάνουμε και δυσανασχετούμε. Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε με τις μάσκες που μας επιβάλλουν. Ειδικά όσοι πάσχουμε από αναπνευστικά νοσήματα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.