Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του



Θύμα επίθεσης από πυροβολισμούς έπεσε τη νύχτα ο Στέφανος Χίος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση τα ξημερώματα από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην οδό Παπασπηλίου στα Βριλήσσια. Ο Χίος έχει τραυματιστεί στον λαιμό από πυροβόλο όπλο και πήγε μόνος του στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο στις 3 τα ξημερώματα. Από εκεί μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ κατήγγειλε την επίθεση στην αστυνομία.

Δύο σφαίρες δέχθηκε -Κοντά στην καρωτίδα και κοντά στην καρδιά

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες». Αυτό τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές για την επίθεση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, λίγο μετά τις 3:00, την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες.

Πηγή: iefimerida.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.