Θρίλερ στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκε νεκρή 16χρονη κοπέλα – Την αναζητούσαν οι δικοί της



Νέα δεδομένα φαίνεται πως δημιουργούνται αναφορικά με το πτώμα 16χρονης κοπέλας που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί έξω από εκκλησία στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή ήταν γύρω στα 30, τοπικά Μέσα Ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η σορός ανήκει σε ανήλικο κορίτσι. Μάλιστα η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr υποστηρίζει ότι πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων μαζί με την οικογένειά της.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και στενού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ στα Τρίκαλα αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το άτυχο κορίτσι για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τη νεαρή κοπέλα εντόπισαν νεκρή υπάλληλοι του Δήμου

Η σορός που βρέθηκε έξω από το εκκλησάκι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στο χώρο, φέρει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε διάφορα σημεία. Πλέον οι αρχές συλλέγουν στοιχεία και ερευνούν την υπόθεση για την οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Σημειώνεται ότι την νεαρή κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της, καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στις Αρχές δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες με την αδερφή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.