Συγχαρητήριο μήνυμα του ΕΠΑΛ Σερβίων προς τους μαθητές για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων – Οι μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία

Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΠΑΛ Σερβίων για την προσπάθειά τους, σ’ αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά. Ιδιαίτερα, θέλω να συγχαρώ τους μαθητές /-τριες που με την υψηλή τους επίδοση θέτουν τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου τους. Απομένει η συμπλήρωση με προσοχή, του μηχανογραφικού τους δελτίου έως τις 17 Ιουλίου 2020. Το σχολείο είναι στη διάθεση των μαθητών /-τριών για οποιαδήποτε βοήθεια.

Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι στην Επαγγελματική Εκπαίδευση υπηρετούν καταρτισμένοι Εκπαιδευτικοί με αίσθημα ευθύνης. Συγχαρητήρια στις οικογένειες των μαθητών /-τριών για τη στήριξη και συμπαράσταση στον αγώνα των παιδιών τους καθώς και στους πέντε πρώτους μαθητές μας με την υψηλότερη βαθμολογία:

Παρασκευή Γ. 18.400 μόρια
Δήμητρα Σ. 18.120 μόρια
Χρήστος Π. 16.445 μόρια
Θανάσης Τ. 15.790 μόρια
Χρήστος Β. 15.335 μόρια …

Ο Δ/ντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Σερβίων
Κυριάκος Μ. Τσολακίδης
Καθ. Κλ. ΠΕ86

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.