Κοζάνη: Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου την Κυριακή 12 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία



Το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου του Δήμου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, 17:00 – 23:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης (Πλατεία Νίκης), μετά την πρόσφατη αναβολή του λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Τοπικοί συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, εκδότες και άνθρωποι των γραμμάτων θα γνωριστούν με το κοινό μέσα από συνεντεύξεις, που θα προβάλλονται ζωντανά μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Κοζάνης στο YouTube. Τα τοπικά βιβλιοπωλεία θα βρίσκονται στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, διαθέτοντας βιβλία προς πώληση.

Στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Βιβλίο και Ψηφιακή Εποχή: Προκλήσεις, προοπτικές και δυνατότητες», η οποία θα προβληθεί στις 12:30, μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Κοζάνης στο YouTube bit.ly/3dTWaDt .

Στόχος, το Φεστιβάλ να αποτελέσει θεσμό και η Κοζάνη, ως πόλη του βιβλίου, να εμπλουτίσει και να αναβαθμίσει την πολιτιστική ζωή του τόπου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.