Δοκιμάσαμε τα υπέροχα πρωτεϊνούχα ροφήματα Herbalife Nutrition



Την εξαιρετική νέα σειρά πρωτεϊνούχων ροφημάτων Formula 1 παρουσίασε η Herbalife Nutrition, δίνοντάς μας την πιο υγιεινή και γευστική λύση για τα σνακ μας.

Ποιος είναι αυτός που δεν έχει σκεφτεί έστω και μία φορά ότι θα πρέπει να βελτιώσει τη διατροφή του; Όχι μόνο για λόγους εμφάνισης, αλλά και γενικότερης υγείας και ευεξίας. Κι αν οι περισσότεροι ξέρουμε τις θερμίδες, οι οποίες πολλές φορές μας «βασανίζουν», καθώς και ότι πρέπει να παίρνουμε καθημερινά πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες και διάφορα άλλα συστατικά με τη διατροφή μας, φαίνεται ότι δεν φροντίζουμε τη βάση όλων αυτών: να βελτιώσουμε το διατροφικό μας IQ. Με άλλα λόγια, να κάνουμε έξυπνες επιλογές, να ξέρουμε τι καταναλώνουμε. Σκεφθείτε ότι, σύμφωνα με το Ίδρυμα του Διεθνούς Συμβουλίου Πληροφοριών Τροφίμων, σχεδόν δύο στα τρία άτομα έχουν ακούσει τον όρο «θρεπτική πυκνότητα», αλλά πολύ λιγότεροι μπορούν να εξηγήσουν τι σημαίνει. Η θρεπτική πυκνότητα, λοιπόν, είναι ο δείκτης μέτρησης των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουμε ανά μερίδα ή ανά θερμίδα και είναι πολύ σημαντική αν θέλουμε να ακολουθήσουμε μια διατροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία.

Ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά είναι οι πρωτεΐνες, οι οποίες αποτελούν τα δομικά υλικά για τους μύες, για το δέρμα, για το αίμα μας. Όλοι χρειαζόμαστε πρωτεΐνη, όχι μόνο οι αθλητές, τα παιδιά και οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη, πολλές φορές όμως ξεχνάμε να φροντίζουμε να τη λαμβάνουμε με τα σνακ που καταναλώνουμε. Τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς «γεμίζουν» τη διατροφική μας ημέρα πολλές φορές τις ώρες της εργασίας, μετά τη βόλτα ή τη γυμναστική. Ευτυχώς, μια υπέροχη λύση έρχεται να μας δώσει η Herbalife Nutrition, η οποία δημιούργησε την εξαιρετική νέα γενιά πρωτεϊνούχων ροφημάτων Formula 1, σε 9 διαφορετικές γεύσεις. Τα ροφήματα Formula 1 περιέχουν υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας και προσδίδουν περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας από 25 βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος και οι βιταμίνες C και D, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, υποστηρίζοντας ένα δραστήριο τρόπο ζωής και συμβάλλοντας στην επίτευξη των ατομικών στόχων για τον έλεγχο του βάρους*, κατά τη διάρκεια των καθημερινών γευμάτων.

Τα πρωτεϊνούχα ροφήματα Formula 1 αποτελούν μία τέλεια επιλογή ροφήματος ως υποκατάστατο γεύματος και μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής μας διατροφής, καθώς αποτελούν πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών.

Ρόφημα σε διάφορες γεύσεις

Αντί για κάποιο γεύμα, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας ρόφημα σε οποιαδήποτε από τις 9 γεύσεις Formula 1 θέλουμε. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε και σε γεύση και σε θερμίδες! Απλά αναμιγνύουμε δύο scoops (26g) της αγαπημένης μας γεύσης του Formula 1 σε 250ml κρύο, ημι‑αποβουτυρωμένογάλα (1.5% λιπαρά) και προσθέτουμε τα αγαπημένα μας φρούτα. Για μία vegan και χωρίς γαλακτοκομικά εκδοχή, αναμιγνύουμε με 250ml εμπλουτισμένου ροφήματος σόγιας ή άλλου φυτικού ροφήματος.

Η υποκατάσταση ενός από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους, ενώ η υποκατάσταση δύο από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους.

Τα προϊόντα της Herbalife Nutrition διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://fit2go.gr/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.