Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου με την πρωτοποριακή μέθοδο XPEL από το κατάστημα Tsiougos Car Care στην Κοζάνη

 

Ασφαλές αυτοκίνητο, μέγιστη διάρκεια, γούστο – Υπηρεσίες με εγγύηση προϊόντος υψηλής υπηρεσίας

Στο κατάστημα Tsiougos Car Care με έδρα την Κοζάνη, θα βρείτε τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης αυτοκινήτου.

Η απόλυτη εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και τα διεθνώς πιστοποιημένα προϊόντα, δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο σας.

Όλες οι ανάγκες του αυτοκίνητου που αφορούν πρωτίστως την ασφάλεια του οδηγού, αλλά και την καλαισθησία του αυτοκινήτου, βρίσκονται στο κατάστημα Tsiougos Car Care.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

– Αντηλιακές μεμβράνες, οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου με την πρωτοποριακή μέθοδο XPEL προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές υπεριώδης ακτίνες του ηλίου και ταυτόχρονα ένα ασφαλές ταξίδι .

– Επίστρωση κεραμικής προστασίας: Με την πρωτοποριακή μέθοδο nanolex, για άριστο αποτέλεσμα και μέγιστη διάρκεια. Η επίστρωση της κεραμικής προστασίας, είναι η νέα μέθοδος με νανοτεχνολογία, που εφαρμόζεται από τους ειδικούς και προσφέρει την μέγιστη προστασία στο χρώμα και σε κάθε περιβαλλοντική φθορά, με προϊόντα που φέρουν εγγύηση υψηλής υπηρεσίας.

– Γυάλισμα, αλοιφές: Το γυάλισμα του αυτοκινήτου εξωτερικών φθορών, προσφέρουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, με μόνιμη γυαλάδα στο αυτοκίνητο.

– Ξεθάμπωμα φαναριών, η υπηρεσία καθαρισμού των φαναριών, αποτελεί μια υψίστης σημασίας υπηρεσία για την ασφάλεια του οδηγού και ταυτόχρονα προσφέρει ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

– Βιολογικός καθαρισμός, βαθύς και μόνιμος καθαρισμός στο εσωτερικό των οχημάτων, που ακολουθείται με τη χρήση πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα Tsiougos Car Care στην Κοζάνη, κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.