ΣΤΑΓΟΝΑ: Η πρόταση του Δήμου Κοζάνης στο LEADER για την ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής

ΣΤΑΓΟΝΑ (γαΣΤρονομία, Αλιεία και υΓρότΟποι στηΝ ΚοζΑνη) είναι ο τίτλος της πρότασης του Δήμου Κοζάνης, όπως κατατέθηκε στο πρόγραμμα CLLD/LEADER, στο πλαίσιο της πράξης «Δημόσιες Επενδύσεις για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Αλιευτικών Περιοχών».

Το εν λόγω έργο φιλοδοξεί να αναδείξει την παραλίμνια περιοχή του Δήμου Κοζάνης, ως ένα σπουδαίο τουριστικό προορισμό και να αναπτύξει, σε στενή συνεργασία με τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς, περαιτέρω προτάσεις για τους υγροτόπους της ευρύτερης περιοχής.

Ως προς την ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής ιδιαιτερότητας της περιοχής και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των φορέων και των κατοίκων της, προτείνεται η υλοποίηση έκθεσης φωτογραφίας, καθώς και Μαθητικού και Νεανικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού.

Μέσω της τεκμηρίωσης και ανάδειξης των διαχρονικών δεσμών των ανθρώπινων κοινοτήτων με τους υγροτόπους, μπορούν να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για την αειφόρο χρήση αυτών των ανεκτίμητων οικοσυστημάτων. Το έργο είναι προϋπολογισμού 49.728 ευρώ.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.