47χρονος ψευτογιατρός – Ζήτησε συγγνώμη: «Εξαπάτησα αλλά ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά»



Εμπειρικός βοτανολόγος δήλωσε  ενώπιον του ανακριτή, στον οποίο κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις του – Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του

Ο 47χρονος ομολόγησε ότι δεν είναι γιατρός και ότι εξαπάτησε τους συγγενείς των θυμάτων υποδυόμενος τον γιατρό, και φέρεται να ζήτησε συγγνώμη.

Όπως υποστήριξε, εκείνος θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά και τους γονείς τους και ότι ουδέποτε τους έπεισε να σταματήσουν τη θεραπεία που ακολουθούσαν. Μάλιστα όπως υποστήριξε, τα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τα θεραπευτικά σχήματα που ακολουθούσαν όταν τα γνώρισε.

Βέβαια, ομολόγησε ότι πήρε χρήματα από τους συγγενείς των τριών θυμάτων, δεν πήρε όμως όπως είπε χρήματα από τους υπόλοιπους 45 ασθενείς που καταγράφονται στη δικογραφία.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας ότι η ποσότητα της κάνναβης είναι μικρότερη από αυτή που θέλει ο νόμος για να τυποποιήσει το αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ο 47χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ουδέποτε υποσχέθηκε ότι θα κάνει καλά τους ασθενείς.

Ο κατηγορούμενος θα υποβάλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης για τα ναρκωτικά καθώς ισχυρίζεται ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν στα θεραπευτικά έλαια του, δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των ναρκωτικών.

Αυτός είναι ο ψευτογιατρός

Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/06) η Αστυνομία, τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 47χρονου που εξαπατούσε ασθενείς οδηγώντας τουλάχιστον τρεις στο θάνατο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού , ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα την 16-6-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.