Κοζάνη: Οι Θείες Λειτουργίες την Κυριακή της Πεντηκοστής στις 7 Ιουνίου



Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 7η Ιουνίου 2020, η Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός της γονυκλισίας θα τελεσθούν στους Ι. Ναούς της πόλης της Κοζάνης και στο Εξωκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής («Παναγία») κατά το συνηθισμένο ωράριο (7:00-10.30) ενώ δεν θα υπάρξει δεύτερη Θ. Λειτουργία.

Στον Ι. Κοιμητηριακό Ναό του Αγ. Γεωργίου ο Εσπερινός της γονυκλισίας θα τελεσθεί (μετά την Θ. Λειτουργία) στον χώρο του Κοιμητηρίου, κατά το έθιμο. Στις ι. Ακολουθίες θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος, ο οποίος την Δευτέρα 8/6 θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Αγίας Τριάδας Δρεπάνου.

Υπενθυμίζεται ότι:

α) ο Ι. Μητροπολιτικός Ναός του Αγ. Νικολάου έχει δημιουργήσει κανάλι στο You Tube, με τα στοιχεία Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης, απ’ όπου θα αναμεταδοθούν απ’ ευθείας οι Θ. Λειτουργίες στις 7 και 8/6,

β) η θαυματουργή ιερή εικόνα της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας βρίσκεται στον Ι. Ναό των Αγ. Αναργύρων (ως 10/6) και θα μεταφερθεί στον Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής (ως 19/6).

Από την Ιερά Μητρόπολη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.