Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό της 34χρονης «μιλάει» και η αστυνομία αγγίζει τον δράστη



Από ώρα σε ώρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις γύρω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Οι σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, μαζί με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει ληφθεί από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού, στην Καλλιθέα, αναμένεται να βοηθήσουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε σύντομα στην ταυτοποίηση της δράστιδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει δημιουργήσει μία πολύ μικρή λίστα από υποψήφιους δράστες οι οποίοι δεν έχουν το ακλόνητο άλλοθι ώστε να δικαιολογήσουν την μη παρουσία τους στον τόπο της επίθεσης.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα κυρίως του φιλικού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας.

Σιγά – σιγά, ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση με την κωδική ονομασία «Βιτριόλι» και οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, ότι η σατανική μασκοφόρος που έριξε οξύ και διέλυσε το πρόσωπό της Ιωάννας, είναι θέμα ωρών να τυλιχτεί σε μια κόλλα χαρτί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Το επόμενο 48ωρο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης και είναι πολύ πιθανό ο φάκελος να κλείσει μέσα το Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο της δράστεως, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68.

Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Από το eleftherostypos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.