Δύο συλλήψεις νεαρών σε περιοχές της Κοζάνης – Βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα μαχαίρι



Συνελήφθησαν χθες (27-05-2020) σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 27 ετών, για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 20χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 9 εκατοστών.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.