Γρεβενά: Παραλίγο τραγωδία στον Βενέτικο – 14χρονη κινδύνευσε με πνιγμό



Παραλίγο τραγωδία στον Βενέτικο ποταμό, το απόγευμα του Σαββάτου 16/5/2020, όπου μια 14χρονη, χάρη στην έγκαιρη και σωτήρια επέμβαση νεαρού συμπολίτη μας, σώθηκε από βέβαιο πνιγμό.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα που κολυμπούσε στο Βενέτικο ποταμό, στη γέφυρα του Ελευθεροχωρίου στο δρόμο Γρεβενών Καλαμπάκας, έχασε της αισθήσεις της μέσα στο νερό, όταν συγκρούστηκε με άλλο άτομο που κάνοντας βουτιά, δεν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα ήταν στο συγκεκριμένο σημείο και έπεσε πάνω της.

Ο νεαρός Ευάγγελος Παυλίδης, ο οποίος έτυχε να κολυμπά στην ίδια περιοχή, άκουσε την παρέα της νεαρής κοπέλας που καλούσε σε βοήθεια και αντιδρώντας με ψυχραιμία, κατάφερε να ανασύρει την νεαρή κοπέλα από το ποτάμι με τη βοήθεια και άλλων συμπολιτών μας και στη συνέχεια της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι έπραξε το καθήκον του και ευχαρίστησε τους άνδρες του ΕΚΑΒ και της Ελληνικής Αστυνομίας που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Από το greveniotis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.