Μέρες Αποκάλυψης: Το διαβόητο 666 είναι μαζί μας εδώ και ένα μήνα – Γράφει ο καθηγητής Ζησόπουλος Δημήτριος



Από δεκαετίες δεν πίστευα τον Πατροκοσμα, τον Άγιο Παϊσιο ούτε και τον πατέρα ΣΤΕΦΑΝΟ. Όχι ότι δεν τους τιμούσα σαν Αγίους, ούτε ότι ήμουν επιστήμονας τύπου επίκουρου στατιστικού. Απλά ήλπιζα ότι αυτά θα έλθουν σε άλλους καιρούς. Τα τελευταία λογία ενός άλλου (μη εισέτι αναγνωρισμένου) Αγίου της Αγιοτόκου πατρογονικής μου περιοχής με έβαλαν σε σκέψεις. Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιος μεταβαίνοντας από τον μάταιο τούτο κόσμο είχε πει «εκολοβώθησαν οι μέρες του κόσμου αυτού». Μόνον τότε άρχισα να σκέπτομαι.

Σαν μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας παρακολουθώ τους δείκτες έρευνας γενικά. Στην Ελλάδα δίνονται μερικές εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατ’ έτος (και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις). Κάποια από αυτά είναι δικά μου κάποια της Σχολής μου. Όθεν γνωρίζω λεπτομερώς όλη την διαδικασία για να μετατραπεί μια επιστημονική ιδέα σε δημιουργικό αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης που είναι το ζητούμενο για τον ερευνητή, το Πανεπιστήμιο, την κοινωνία.

Από το Σεπτέμβριο του 2018 είναι γνωστό ότι το δημιούργημα της περιβόητης ΙΒΜ η Μικρομαλακή ανακατεύεται με το θηρίο. Είχε τότε ζητήσει προτεραιότητα για μια εφεύρεση (μπρ!!!) που ταιριάζει ακριβώς στην βιβλική περιγραφή. Έγινε σχετική φασαρία τότε αλλά όλα ήταν φαιδρά λόγω μη σαφούς ένδειξης ότι πρόκειται περί του «θηρίου».

Υπενθυμίζω την Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννου:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Κεφ. ΙΓ΄ , 17 και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. 18 ­Ωδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξς.

Ο αριθμός αυτός λοιπόν είναι το γνωστό 666.

Η πατέντα της Μικρομαλακής έχει αριθμό τελικής απόδοσης δικαιώματος διεθνούς επίκλησης το 2020060606A1.

Τα νούμερα αυτά σημαίνουν
2020= το έτος δημοσίευσης της ευρεσιτεχνίας
060606=πρόκειται για τον αριθμό ευρεσιτεχνίας
Α1=εσωτερική κατάσταση αίτησης.

Από όσα ξέρω ο αριθμός αποδίδεται με αυστηρό τρόπο. Ακόμη και στον ελληνικό ΟΒΙ η διαδικασία σε κανένα στάδιο δεν μπορεί να ποδηγετηθεί.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΑ είναι ο αριθμός 060606 να μην σηματοδοτεί το θηρίο αλλά ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ στους άκρατους τεχνολόγους της σημασίας της Καινής διαθήκης.

Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για προειδοποίηση που θα ενισχύσει την πίστη μας.

Δεν φοβόμαστε τον Βασιλάκη Πόρτα.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ζησόπουλος Δημήτριος

ΥΓ
Η νομική κατάσταση της ευρεσιτεχνίας της Microsoft που ανάβει φωτιές και της δικής μας (σαν δικαίωμα να ομιλώ που λέγε και Γιαννόπουλος) που σβήνει φωτιές

15 σχόλια στο άρθρο “Μέρες Αποκάλυψης: Το διαβόητο 666 είναι μαζί μας εδώ και ένα μήνα – Γράφει ο καθηγητής Ζησόπουλος Δημήτριος

  1. Ακος ψυχης θεολογος

    - Edit

    Απαντήστε

    Αντε παλι απο την αρχη!Ας πουμε οτι το 666 ειναι ο Αντιχριστος,τοτε το 999 θα ειναι ο Χριστος!Μια προταση !καντε μια κατακορυφο και ολα τα αναποδα ,θα ελθουν στα ισα!Ο Μακαριστος Αντωνιος το στολισμα της Ιεραρχιας,ο Θεολογος των Θεολογων,ο ασκητης των ασκητων,την φραση την οποιαν επικαλεισθε,δια αλλην αιτιαν την ανεφερε!Δεκα πανεπιστημιακες σχολες δεν αξιζουν ουτε δυο λεξεις που ελεγε ,ο εν κολποις Θεου αναπαυομενος Ιεραρχης!σιγα μην αρχισουμε τωρα να φοβομαστε τους αριθμους,τα πλατανια και τα πηγαδια!Ειμαστε στο 2020!ο ανθρωπος εξουσιαζει τους αριθμους και οχι οι αριθμοι των ανθρωπο!Το χξς(666) της Αποκαλυψεως ειναι κεκρυμενο μυστηριο και ουδεις ανθρωπος δεν ειναι ικανος να ερμηνευσει κατα κεραιαν την λεξη η μη μονον,Ο Αγιος Ιωαννης!Εν κατακλειδι,αφου εχετε τοσα πολλα διπλωματα ευρεσιτεχνιας(αυτο επρεπε να το μαθουμε απο τους αλλους και ουχι απο σας)σας ευχομαι εκ μεσης καρδιας ,να ανακαλυψετε και να ερμηνεψετε κεκρυμενες αληθειες προς επιρρωσιν των ευρεσιτεχνιων σας!Ειστε επιστημονας και σε τετοιες δυσκολες ωρες που περναει ο πλανητης,ασχολεισθε με το 666;Εδω ο κοσμος καιγεται απο ακρου εις ακρον και εσεις μας βαζετε να σκεφτουμε τι ειναι το 666 και ποιος ειναι ο αντιχριστος!Εχουμε στην αγκαλια μας τον Χριστο και εσεις μιλατε για αντιχριστο!Εχετε δικαιωμα να λετε αυτο που θελετε,αλλα ελεος!Μου θυμιζετε τους καρδιναλιους της δυτικης εκκλησιας,οι οποιοι συνεδριαζουν ωρες επι ωρων,με μοναδικο θεμα..ποσοι αγγελοι χωρανε στην κεφαλη μιας βελονας!Ελεος!Ας συνγκετρωθουμε ολοι μας γιατι εδω εχουμε να παλαιψουμε με ενα θηριο,το ποιο δεν εχει αριθμο,αλλακουβαλαει πολυ θανατικο!

    1. Εν Χριστω αγνωστε αδερφε, σε συγχαίρω κα σε θαυμαζω που ακριβολογείς διαφορετικα απο μένα. Προσωπικά δεν πιστευω ότι ο πλανητης περναει δύσκολες ώρες επειδή ειχαμε μια χουφτα (αντε δυο) απροσδόκητους θανάτους. Προφανως ξέρεις ότι ο θανατος ειναι η ζωή του Χριστιανού και μακαρία η ώρα που θα με βρεί να προσπαθώ για το θελημα του Κυρίου. Το κείμενο (που έχει τόνους και ορθογραφία) δεν είναι θεολογικό αλλα περισσότερο αυτοβιογραφικό. Αν επιθυμείς μπορώ να σε βγαλω σε παραθυρο σε επομενο μαθημα μου που θα συζητηθεί το θεμα. Βλέπω εισαι υπαρκτό ευγενικο και καλοπροαίρετο άτομο βαλε κανενα βιντεο καπου και αυθύπαρκτο άρθρο στο KOZANILIFE που μας φιλοξενεί. (Λεξαριθμος Ιησου Χριστου = 888)

  2. Βρε δεν αφηνετε τις σαχλαμαρες .ο καθε ενας ασχολειται με τα θεολογικα .ασχοληθειτε με την επιστημη σας και αφηστε και κανα θεολογο να μιλησει!τετοια προκοπη;να βγαινει ο καθενας κ να πετα μια μπουρδα επιστημονικη!μας πρηξατε και το σπουδαιο ειναι πως καμαρωνετε κιολας

  3. Με τοσο πλουσιο βιογραφικο στις ευρεσιτεχνιες απορω πως δεν ανακαλυψες ακομα τον αντιχριστο!θεμα χρονου να υποθεσω;απο μενα εχεις τονχρονο σου:n!στη θεση του n βαλε το απειρο αν θες

    1. Ακος ψυχης θεολογος

      - Edit

      Απαντήστε

      Γραφετε χρονια ολοκληρα και σας χαιδευουν τα μαλακα μορια
      των αυτιων σας.Δικαιωμα σας να γραφετε!Και ο γραφων κρινεται!Ας οψεται η καραντινα που εκλεισε εμενα και το μολυβι μου μαζι στην Κοζανη!ποσο επικινδυνος ανθρωπος εισαι!με τις χουφτες μετρας την ανθρωπινη ζωη!Τουλαχιστον εσυ εισαι ενα μικρο ανθρωπακι και εχεις μικρη χουφτα!Να ελθω στην τηλεοραση,αλλα ως τι;Εχεις απεναντι στην τηλεοραση ενα αγνο ανθρωπο,ενα μουμουλι του Θεου ,φορας και τα γυαλια για να μεγενθυνεις την υποκρισια σου και τον πουριτανισμο σου,εχεις και μια φωτογραφια στην πλατη αου πεινασμενων παιδιων της Αφρικης,για να δειξεις οτι κατι εισαι,αλλα εισαι κυμβαλο αλαλαζων!Αντι να διευθυνει την εκπομπη ο καλος Σαμαρειτης Γεωργιοςο οποιος ειναι και θεολογος,παπαγαλιζεις ,βερμπαλιζεις,σκυβεις και λιγο τους ωμους παιρνεις υφος τεθλιμενου,λες και κουβαλας την απιστα ολου του κοσμου.Οταν πεθαι νει ενας ανθρωπος και μαλιστα παιδι ,πεθαινει ο κοσμος ολος.Ανθρωπε αμετεταθετε στην αγαπη!Μιλας για τον Χριστο,τον γλυκυτατο και μετρας τον ανθρωπο με χουφτες.Διαβασε την ευαγγελικη περικοπη της Μ.Δευτερας!εκεινα τα φοβερα ουαι του Χριστου απευθυνονται σε σενα,ουαι υμιν Γραμματεις…..οι διυλιζοντες τον κωνωπα…οι μακραινοντες τα κρασπεδα των ιματιων σας!την χουφτα σου να την απλωνεις εσυ,για να παιρνεις δυο μπομπολια ,δυο δραμια αγαπης!Τελικα χουφτα σου ειναι η καρμηρια σου και ο απυθμενος ευσεβισμος σου και μια λεξη που τωρα ταιριαζει!Ο παχυλος ΚΑΗΜΕΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!Αν ελθω στη τηλεοραση,εγω θα ερωτω και εσυ θα απαντας!Δεν θα σου κανω την χαρη να εισαι χαλιφης στην θεση του χαλιφη.Τα αρθροπαραμυθακια σου εκει που σε παιρνει!και κατι θεολογικο που μαλλον σου ξεφευγει μη μας ζαλιζεις τον ερωτα!Οσο υπαρχει η καραντινα και ο ιος θα υπαρχω και εγω,μετα αραχτος στην πλατεια και θα ταιζω περιστερια!

  4. Δε μου φαινεται και τοσο χριστιανικο να μιλας ετσι για τις ανθρωπινες ζωες.το αν εσυ δε φοβασαι το θανατο και μακαριζεις την ωρα που θα σε βρει δικαιωμα σου.ο χαμος εστω και ενος ανθρωπου ειναι θλιβερος και συ μιλας για μια χουφτα!αναθεωρησε τα χριστιανικα σου αισθηματα και αν μπορεις και τα μαθηματικα σου !

  5. Ε δυστυχως ναι και μαλλον δε θαναι και ο μονος.υπαρχουν πολλα αστερια σκορπια!το δυσαρεστο ειναι πως πιστευουν οτι το εργο τους ειναι θεαρεστο!

  6. Ζησόπουλε, Ζησόπουλε. Κάθε φορά που δημοσιεύεις άρθρο γελάω αφάνταστα. Να ‘σαι καλά να μας διασκεδάζεις με τις παλαβομάρες σου. Εντάξει ξέρεις για το 666. Ξέρεις όμως τι είναι το 668;

  7. Για καθε ανθρωπινη ζωη που χανεται με οποιοδηποτε τροπο ενα πρεπει να κανεις μιας και λεγεσαι χριστιανος:δακρυα καυτα για τα νεα παιδια που δεν προλαβαινουν να χαρουν αυτη τη ζωη οσο δυσκολη κ αν εχει γινει,δακρυα για τους ηλικιωμενους που αφηνουν πισω τους παιδια κ εγγονια σε ενα σκληρο πλεον κοσμο.Αληθεια εχεις πονεσει ποτε;εχεις κλαψει για ανθρωπους δυστυχισμενους;εχω την υποψια πως οχι γιατι απλα δεν εχεις αισθηματα.Αναρωτιεμαι οταν με το καλο ξαναβγεις στην τηλεοραση ποιο θεμα θα διαπραγματευτεις.για τις ψυχες που χαθηκαν;αυτος ο χριστιανισμος που περιγραφεις με ανατριχιαζει!

  8. Λεξαριθμος Ιησου Χριστου η αγαπη!Εμεις οι θεολογοι λεμε ,οτι υπαρχει ενα λειμμα ανθρωπων,μια χουφτα χριστιανων πιστων στον Θεο!Εσυ δεν ανηκεις σαυτο το λειμμα αλλα αλλα σε εκεινους τους:Ελλας ελληνων χριστιανων!
    Αποδεχομαι την προσκληση για την τηλεοραση,αλλα με θεμα ” η Εθεολογια της απελευθερωσης(επαναστσσης) και η θεολογια του ευσεβισμου και του σφαξε με Αγα ναγιασω!Ανηκω στους φιλους του Ανθιμου Γαζη,του πατριωτη μου,του θεολογου,κληρικου,φιλοσοφου,διανοητη και διδασκαλου του γενους,αυτου που ξεκινησε την επανασταση στον Βολο και ειχε κρεμασμενο στον λαιμο του καιτον σταυρο του Χριστου και την χατζαρα του!Εσυ ανηκεις σαυτους που ας πεθανουν και καποιοι και τι εγινε!Ας εχουμε ξυγκι στο κοκαλο και οι αλλοι ας μην εχουν κοκκαλο να φανε!(Χαινριχ Χαινε,ο μεγαλυτερος γερμανος ποιητης του 18 αιωνα!Ξεσκονισε τα βιβλιαρακια σου και αλειψε με λιγη χριστοσκονη τον “καθωσπρεπισμο σου!Καθοσον απεχουσι ανατολαι απο δυσμων,εμακρυνε αφ υμων την ανθρωπια υμων(ακου μια χουφτα ανθρωποι πεθαναν!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.