Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Κάλεσμα Σωματείων για συμμετοχή στη δράση την Τρίτη 7 Απριλίου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο



7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), του Συνδικάτου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Περιοχής Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ), του Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαΐδας (μέλος της ΟΓΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης – ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ (παράρτημα Πτολεμαΐδας) στα πλαίσια την αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και συμμετέχει στην ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗ, την Τρίτη 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Καλούμε τους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα να συμμετέχουν ενεργά, από κοινού με τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, τους Συλλόγους των Εργαζομένων, τα Σωματεία και τους άλλους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο των Νοσοκομείων, στις παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διοικήσεις, στις συνεντεύξεις τύπου.

Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τρίτη 7 Απριλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειο

Τα παρακάτω σωματεία στηρίζουν το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) στη πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία στην αίθρια πύλη του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το κάλεσμα είναι το παρακάτω:

7 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα Υγείας – Μέρα πανελλαδικής δράσης

Καλούμε τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών σε όλη τη χώρα από κοινού με τους Συλλόγους των Εργαζομένων, αλλά και με άλλα Σωματεία, Φορείς, Εργατικά Κέντρα να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις στον προαύλιο χώρο των Νοσοκομείων, παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διοικήσεις, συνεντεύξεις τύπου.

· Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

· Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

· ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

«Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο από την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη Γη»

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

ΟΕΝΓΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.