Κάλεσμα της Προέδρου του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας στους συμβούλους για οικονομική συνεισφορά από τις αποζημιώσεις των συνεδριάσεων προς τα Νοσοκομεία



Κάλεσμα απηύθυνε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Ευφροσύνη Ντιό, στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την οικονομική συνεισφορά τους από τις αποζημιώσεις των συνεδριάσεων, στην προσπάθεια ενίσχυσης των Νοσοκομείων της Περιφέρειας.

Η επιστολή που έστειλε στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφέρει τα εξής:

¨Aγαπητοί συνάδελφοι,

Ενόψει της κρίσιμης περιόδου που διανύει η Πατρίδα μας και ιδιαίτερα η Περιφέρειά μας λόγω των επιπτώσεων της διάδοσης του κορωνοϊού, καλώ όλους τους περιφερειακούς συμβούλους ανάλογα με τις δυνατότητες τους, να συνδράμουν οικονομικά αν επιθυμούν, συνεισφέροντας μέρος της χρηματικής τους αποζημίωσης από τη συμμετοχή τους στις δια περιφοράς ή με τηλεδιάσκεψη συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δημιουργηθεί με σκοπό τη στήριξη των Νοσοκομείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Έχουμε χρέος αυτές τις στιγμές να λειτουργήσουμε συντεταγμένα και με αίσθημα ευθύνης προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας¨

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.