Σωματείο Κουρέων Κομμωτών Κοζάνης: «Λέμε όχι στην κομμωτική στο σπίτι»

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όπως είναι γνωστό τα καταστήματα μας έκλεισαν στις 13/3 με απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είμαστε ένας κλάδος που συναναστράφηκε με πολύ κόσμο πριν κλείσουν τα καταστήματα μας συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποιος από εμάς είναι φορέας του ιού. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ποσό σημαντικό είναι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τούς γύρω μας πριν γίνουμε αίτια τής εξάπλωσης του ιού και στον τόπο μας.

Ξέρουμε ότι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία όλων μας, όμως θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να κάνετε υπομονή και να μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους μας, ζητώντας τους να σας εξυπηρετήσουν κατ’οικον.

Η απόφαση αυτή είναι συλλογική. Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, καθώς ακόμα και σήμερα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε όλοι, η παράνομη αυτή δραστηριότητα συνεχίζεται και αποτελεί πλέον μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

405 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.